Cum livram?

Livrarea comenzilor

Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea coletului. Exceptiile privind termenul de livrare sunt comunicate clientilor prin telefon sau e-mail de catre responsabilul de vanzari.
Costurile de livrare sunt calculate si confirmate de catre reprezentantul de vanzari in functie de fiecare comanda (greutate produse, timpul de livrare, adresa de livrare), aceste costuri fiind comunicate cumparatorului prin e-mail sau/si telefonic;
Confirmarea acceptarii costurilor de livrare se face de catre client si reprezentatul de vanzari, prin e-mail sau/si telefonic, indiferent de valoarea comenzii.

Comenzile se pot livra astfel :

1. FAN COURIER–costul de livrare se calculeaza in functie de greutatea coletului si adresa de livrare in felul urmator:
In cazul in care coletul cantareste intre 1-50 kg, primul kilogram se taxeaza cu 17,36 RON (TVA inclus), iar restul kilogramelor se taxeaza cu 1 leu (TVA inclus) pentru fiecare kilogram in plus. Pentru coletele care depasesc 50 kg, transportul se calculeaza astfel: 17,36 lei (TVA inclus) primul kilogram, iar restul kilogramelor se taxeaza cu 0,86 lei (TVA inclus), pentru fiecare kilogram in plus. Daca adresa beneficiarului la care se face livrarea se afla in zona 0 km a unui sediu Fan sau daca clientul opteaza pentru ridicarea coletului de la un sediu FAN COURIER, nu se mai percepe nici o alta taxa fata de costul transportului in functie de greutate, aceasta ramanand si costul final al transportului. In cazul in care beneficiarul opteaza pentru livrarea la o adresa care nu se afla in zona 0 Km a unui sediu FAN COURIER, se aplica peste taxa in functie de greutatea coletului si o taxa suplimentara in functie de numarul de km dintre localitatea cu sediu FAN COURIER si localitatea de livrare.In cazul in care localitatea se afla la o distanta cuprinsa intre 1-25 km fata de agentia FAN COURIER taxa este de 1 RON (TVA inclus) pentru fiecare km. Va rugam sa consultati lista cu localitatile in care taxa pe km este 0 aici. Daca localitatea se afla la o distanta mai mare de 25 km, pe langa taxa in functie de greutatea coletului, se mai adauga 25 lei (TVA inclus).

Exemplu de calcul al transportului cu Fan Courier al unui colet la Albesti judetul Bihor.
100 tavi alveolare cu 28 celule/tava
Greutate 0,13 x 100 = 13 kg
Distanta Albesti -Oradea = 65 km

Calcul cost transport: 17,36 (primul kg) +1 x 12 (restul kg) + 1 x 25 lei (taxa km suplimentari) = 17,36 + 12 + 25 = 54,36.


2. URGENT CURIER– costul de livrare se calculeaza in functie de greutatea coletului si adresa de livrare in felul urmator: primul kilogram se taxeaza cu 18 RON (TVA inclus), iar restul kilogramelor se taxeaza cu 1 RON (TVA inclus) pentru fiecare kg in plus. Daca adresa beneficiarului la care se face livrarea se afla in zona 0 km a unui sediu Urgent sau daca clientul opteaza pentru ridicarea coletului de la un sediu URGENT CURIER, nu se mai percepe nici o alta taxa fata de costul transportului in functie de greutate, aceasta ramanand si costul final al transportului. In cazul in care beneficiarul opteaza pentru livrarea la o adresa care nu se afla in zona 0 Km a unui sediu URGENT CURIER se aplica peste taxa in functie de greutate a coletului si o taxa suplimentara in functie de numarul de km dintre localitatea cu sediu URGENT CURIER si localitatea de livrare. Aceasta taxa este de 1 RON (TVA inclus) pentru fiecare km. Va rugam sa consultati lista cu localitatile in care taxa pe km este 0 aici.

Exemplu de calcul al transportului cu Urgent Curier al unui colet la Curtici, jud Arad:
100 tavi alveolare cu 28 celule/tava
Greutate 0,13x100=13 kg
Distanta Curtici-Arad 20 km.

Calcul cost transport: 18 lei (primul kg) + 1x12 (restul kg) + 1x20 (nr km Arad-Curtici) = 18 + 12 + 20 = 50,00 lei

Daca ridicarea se face din Arad (la sediul Urgent Curier) sau daca localitatea dumneavoastra este pe lista localitatilor cu KM 0 atunci costul aceluias colet de 100 tavi alveolare este de 18 + 12 + 0 = 30,00 lei