Cine suntem

Bine ati venit pe site-ul nostru !


Glia Agrosem a fost infiintata in 2002, avand ca obiect principal de activitate comercializarea produselor pentru dezvoltarea agriculturii.

Avem o experienta in domeniu de peste 18 ani, fapt care atesta garantia calitatii si seriozitatii serviciilor oferite de noi. Suntem importatori si distribuitori de folie profesionala, ingrasaminte, tavite pentru agricultura, sisteme de irigatie si aspersie, utilaje agricole usoare, seminte profesionale.

In comapania nostra exista instituite proceduri clare de lucru, care se respecta in detaliu, pentru asigurarea unui nivel inalt, constant de calitate a produselor si serviciilor oferite.

In compania noastra, accentul cade pe cresterea neintrerupta a nivelului de pregatire practica si teoretica a nivelului de pregatire a angajatilor, pentru satisfacerea tuturor cerintelor clientilor nostri.

Inca de la infiintare, GLIA AGROSEM si-a propus sa ofere serviciioptime si produse de inalta calitate, care sa raspunda exigentelor tot mai ridicate ale pietei romanesti si ale clientilor.

Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, va oferim posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil.

In acest scop, punem la dispozitia fermierilor site-ul gliaagrosem.ro cu o parte din produsele pe care le comercializam si asteptam comenzile dumneavoastra pe site , pe adresa comenzi@gliaagrosem.ro sau la sediul nostru.